top of page

Geriatrie

Bij Fysiotherapie Retera begrijpen we dat het behouden van een actieve en gezonde levensstijl essentieel is, ongeacht uw leeftijd. Daarom bieden wij gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg aan ouderen, met behulp van de geriatriefysiotherapeut. 


De geriatriefysiotherapeut richt zich op het bieden van doelgerichte behandelingen voor een breed scala aan gezondheidsproblemen die vaak voorkomen bij ouderen. Of het nu gaat om mobiliteitsproblemen, pijnklachten, valpreventie, revalidatie na een operatie, het verbeteren van uw algemene fitheid, wij zijn er om u te begeleiden op uw weg naar herstel en welzijn.


We geloven in een persoonlijke aanpak. Onze fysiotherapeuten nemen de tijd om uw individuele behoeften en doelen te begrijpen en stellen vervolgens een op maat gemaakt behandelplan op. We combineren geavanceerde behandeltechnieken, zoals manuele therapie, oefentherapie en balanstraining, met onze expertise in de zorg voor oudere patiënten. Waarbij rekening wordt gehouden met veelvoorkomende gezondheidsproblemen binnen de doelgroep, zoals sarcopenie, vallen, ondervoeding, duizeligheid, incontinentie, depressie, dementie, delier, multimorbiditeit en behoud van de zelfredzaamheid. Waar nodig wordt er samengewerkt met andere discplines voor een optimaal behandelresultaat. Hierdoor kunnen we u de best mogelijke zorg bieden gericht op behoud van uw kwaliteit van leven.


We creëren een ondersteunende en vriendelijke omgeving waarin u zich op uw gemak voelt en vertrouwen hebt in het behandelproces. Ons doel is om u te helpen uw leven ten volle te leven.


Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Samen zorgen we ervoor dat u de beste zorg en begeleiding ontvangt die u nodig heeft om uw gezondheidsdoelen te bereiken. We staan klaar om u te ondersteunen op uw reis naar een actiever en gezonder leven!

Neem contact op

bottom of page