top of page

Deep Oscillation

Onze praktijk maakt sinds korte tijd gebruik van "Deep Oscillation", een apparaat  dat middels elektrostatische impulsen voor trillingen op celniveau zorgt.  


Iedere cel in ons lichaam heeft een natuurlijke trilling. Bij bepaalde aandoeningen kan deze trilling verstoord worden. Deep Oscillation zorgt ervoor dat de cel weer in beweging gebracht wordt. De effecten hiervan zijn o.a. pijnreductie, ontspanning, verbetering van weefselkwaliteit, versoepeling van verhard weefsel, verbeterde lymfdrainage en doorbloeding.


Deep Oscillation is een veilig toepasbare methode. Het is een toevoeging aan de al bestaande fysiotherapeutische en oedeemtherapeutische behandeling en kan bij diverse aandoeningen ingezet worden:

  • Fysiotherapie (verkramping spieren, drukpunten, letsel banden en gewrichten, bloeduitstortingen, etc). 

  • Oedeemtherapie (lymfoedeem, lipoedeem, fibrose, littekens, etc) 


Met name onze oedeemtherapeuten ervaren een grote meerwaarde in hun behandelingen. 

 

 

Testimonial:  

Na 2 operaties in 2009 word ik behandeld met lymfedrainage. Sinds kort heb ik kennis mogen maken met de behandelmethode Deep oscillation. Na enkele behandelingen was er voor mij direct verbetering merkbaar. Door deze behandelmethode is mijn oedeemvorming met name in de oksel, gerichter te behandelen. Dit is voor mij op meerdere fronten merkbaar. De oedeemvorming is verminderd (bal in de oksel is kleiner), waardoor ik meer bewegingsvrijheid heb, de pijn is afgenomen, maar ook de huid en met name het litteken is minder stug. Ik ben daarom zeer tevreden over deze behandelmethode en benieuwd wat deze behandeling me op langere termijn gaat opleveren.

Nicole Seuren 


 

Testimonial:  

Mijn rechterarm is al een aantal jaren verlamd. Dat betekent dat ik veel doe met mijn andere arm met het gevolg dat deze overbelast is geraakt. Ten gevolge van deze overbelasting had ik o.a. veel krachtsverlies en erg veel pijn.


Ton Retera stelde enkele maanden geleden voor de behandeling met deep oscillation toe te voegen aan andere behandelmethoden als mobiliseren, masseren, lichte krachtsoefeningen enz.


Het resultaat: tot mijn opluchting is de pijn teruggebracht tot een aanvaardbaar niveau. Ik kan mijn linkerarm weer bewegen zonder meteen enorme pijnscheuten te voelen. Voor mij biedt deze behandeling echte meerwaarde.


Gerard Jansink

Deurne, 15 augustus 2018

Neem contact op

bottom of page