top of page

Beweegprogramma's

Beweegprogramma’s hebben als doel het stimuleren van beweging bij mensen met een chronische aandoening. Elk beweegprogramma richt zich op het ontwikkelen van een gezonde (actieve) leefstijl bij mensen met een specifieke chronische aandoening en wordt gepositioneerd als life-style interventie. De bedoeling is om een gedragsverandering te realiseren die resulteert in het volhouden van een optimaal beweeggedrag.


Op dit moment verzorgen wij een beweegprogramma voor:

  • Oncologie (bewegen bij kanker)

  • Diabetes Mellites Type 2 

  • CVRM (hartrevalidatie)

  • COPD


Voor de kosten van de programma's en informatie over vergoedingen hiervoor door de zorgverzekeringen kunt u contact opnemen met de praktijk.


 

Testimonial:

"Na enkele problemen met mijn hart werd ik zeer onzeker en zelfs angstig bij simpele inspanningen, zoals fietsten, traplopen etc. Wat kan ik nog wel en wat is te veel (zelfs gevaarlijk) voor mijn hart? Mijn huisarts adviseerde mij “cardio-fitness” bij Ton Retera. Na verloop van tijd kreeg ik door oefeningen, onder de juiste begeleiding, mijn vertrouwen weer terug en weet ik tot waar ik mij kan inspannen zonder bang te zijn dat mijn hart dat niet zou aankunnen. Vol vertrouwen en zonder angst zie ik de toekomst tegemoet."

Gerhard van Meurs 

Neem contact op

bottom of page