• Fysiotherapie Retera
  • Fysiotherapie Retera
eGym boeken

Huisregels fitness

Reglement fitness

Om het bezoek aan onze fitness voor iedereen plezierig te maken en te houden, hanteren wij de volgende huisregels:

1. Het dragen van sportkleding en schone zaalsportschoenen is tijdens het trainen in de fitnesszaal verplicht.

2. Om hygiënische redenen moeten gebruikers van de fitnesszaal een eigen handdoek over de te gebruiken apparatuur en trainingsbankjes leggen. Bent u uw handdoek vergeten dan kunt u er een vragen aan uw fysiotherapeut.

3. Leg na de training losse onderdelen (gewichten, halters e.d.) terug op hun plaats. Zo kan ook de volgende gebruiker deze gemakkelijk terugvinden en kan er niemand over struikelen. Maak het apparaat schoon met de beschikbare ontsmettings/reinigingsmiddelen, met name de handgrepen.

4. Indien u na afloop van het abonnement wilt stoppen, geef dit dan tenminste 1 maand van te voren door aan uw fysiotherapeut. Uw fysiotherapeut kan u vertellen hoeveel lessen u nog tegoed heeft.

5. Zorg ervoor dat uw fysiotherapeut op de hoogte is van eventuele fysieke problemen bij aanvang van de les.

6. Volg adviezen van uw fysiotherapeut op zodat u veilig kunt blijven trainen

7. Fysiotherapie Retera is niet aansprakelijk voor diefstal, schade of vermissing van goederen, die eigendom zijn van deelnemers.

Fysiotherapie Retera behoudt zich het recht voor zo nodig het reglement aan te passen. Hieronder staat de ingangsdatum reglement: 10-3-2022.
Met deze richtlijnen willen wij de werkwijze van onze fitness toelichten. Mochten er na het lezen van dit huishoudelijke reglement nog vragen zijn, dan kunt u terecht bij één van onze fysiotherapeuten. 

Website door Buro TARGET