• Fysiotherapie Retera
  • Fysiotherapie Retera
eGym boeken

Tijdelijke sluiting eGym

Door de huidige corona crisis zijn wij genoodzaakt om onze eGym zaal te sluiten. Dit heeft voor u als lid natuurlijk ook gevolgen. Wij hebben daarom besloten om het lidmaatschap van de eGym niet te innen. Het abonnement wordt automatisch verlengd met de niet geïnde termijn. Mocht u ons in deze (ook financieel) moeilijke tijden willen steunen en uw abonnement niet willen pauzeren, stuur ons dan even een berichtje. Onze dank is groot!

De impact van deze crisis op ons bedrijf en ons team is groot. We zijn er om mensen te helpen en ondersteunen bij het lichamelijk functioneren. Dit is in deze bijzondere tijd helaas vrijwel niet mogelijk. Maar juist in deze tijd is het belangrijk om gezond en fit te blijven! Daarom heeft onze partner Matrix online lessen gemaakt om thuis toch fit te kunnen blijven. 

 STAY FIT AT HOME with Ronny - Lower body work-o...

Mochten deze lessen voor u net te intensief zijn, dan is Nederland in Beweging van omroep Max mogelijk een goed alternatief voor u. 

Namens ons team wensen wij iedereen veel gezondheid toe. Let goed op elkaar en op uzelf en hopelijk tot snel! Wij blijven natuurlijk voor u bereikbaar via telefoon en e-mail om u tips en adviezen te geven met betrekking tot beweging. Want dat is tenslotte wat wij het het allerliefste doen. 

 

Website door Buro TARGET