• Fysiotherapie Retera
  • Fysiotherapie Retera
eGym boeken

Vacature Fysiotherapeut

Vacature: Fysiotherapeut gezocht bij Fysiotherapiepraktijk Retera

Ben jij de juiste persoon om ons team te versterken? Fysiotherapiepraktijk Retera is op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze therapeut om ons team te komen versterken voor 15-20 uur per week. Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarin persoonlijke groei, het up-to-date houden van zorg en het leveren van persoonlijke aandacht aan de cliënt centraal staan.

Wat wij jou bieden:

  • Flexibel dienstverband: We bieden een dienstverband van minimaal 15 uur per week, met de mogelijkheid om uit te breiden naar fulltime, afhankelijk van jouw wensen en de ontwikkelingen binnen de praktijk.
  • Marktconform salaris: Je kunt rekenen op een salaris dat recht doet aan jouw kwalificaties en ervaring in overeenstemming met de geldende markttarieven.
  • Ruime vergoeding voor scholing: We ondersteunen jouw professionele ontwikkeling met een royale vergoeding voor scholing. Bovendien zijn we bereid om bij te dragen aan een toekomstige (master) opleiding om jouw expertise te verbreden.
  • Afwisseling: Bij Fysiotherapiepraktijk Retera krijg je te maken met een gevarieerde doelgroep, wat zorgt voor interessante uitdagingen en een kans om jouw expertise verder te ontwikkelen.
  • Hecht team: Je komt te werken in een gezellig en deskundig team met uitstekende mogelijkheden voor onderling overleg en samenwerking. Bij ons ben je onderdeel van een team dat zich inzet voor de beste zorg voor onze cliënten.

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team en jouw carrière als fysiotherapeut naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer nu en ontdek de mogelijkheden die Fysiotherapiepraktijk Retera jou kan bieden. Samen zorgen we voor de best mogelijke zorg voor onze cliënten en investeren we in jouw groei en ontwikkeling als professional.

We willen jou graag leren kennen! We vragen geen uitgebreide sollicitatiebrief met CV, maar willen graag je gegevens ontvangen zodat we je kunnen bellen en een afspraak kunnen maken voor een nadere kennismaking. We zien je reactie graag via info@fysiotherapieretera.nl

 

Website door Buro TARGET